İstanbul Kıdem Tazminatı Hesaplaması

 İstanbul Kıdem Tazminatı Hesaplaması

İstanbul kıdem tazminatı hesaplaması nasıl yapılır merak ediyorsanız; o halde doğru sayfada olduğunuzu söylemek isteriz. Öncelikle hesaplama yapabilmeniz için belirli bilgileri bilmeniz çok önemlidir. 

İstanbul Kıdem Tazminatı Hesaplaması
İstanbul Kıdem Tazminatı Hesaplaması

Peki bu bilgiler nelerdir? İşçinin hangi tarihte işe başladığı, işçinin işten ayrılma tarihi, işçinin aylık brüt maaşı, net ihbar tazminatı, damga vergi kesintisi, gelir vergi kesintisi, ihbar tazminatıdır. Bu bilgiler bilindiğinde kıdem tazminatı hesaplanır. Kıdem tazminatı kapsamında toplu bir şekilde ödeme alınır.

İstanbul Kıdem Tazminatı Hesaplayan Hukuk Firmaları

İstanbul kıdem tazminatı hesaplayan hukuk firmaları olarak denge hukuk bürosu sizlere en iyi hizmeti verir ve sizlerin her zaman haklarını korur.  Kıdem tazminatı işçinin hakkıdır ve işçi belirli sebeplerden dolayı işten ayrıldığında denge hukuk bürosu işçinin hakkını savunur. Kıdem tazminatı almak isteyen kişinin üst kalitede hizmet imkanı sağlayan bir hukuk bürosu ile görüşmesi bu dönemde son derece önemlidir.  Kısa zaman içerisinde denge hukuk bürosu tarafından ise hesaplama işlemi yapılır.  ancak kıdem tazminatını her isteyen ve işten ayrılan kişi ne yazık ki alamaz. Bazı şartlar mevcuttur ve bu şartlar tam anlamı ile oluşturulduğunda kişi kıdem tazminatını alma hakkını elde etmektedir. Peki, kıdem tazminatı almak için gerekli olan şartlar nelerdir? İşçi işveren tarafından haksız yere işten çıkarıldığında, ya da işci kendi isteğine göre emeklilik, askerlik gibi sebeplere bağlı olarak işten çıktığında kıdem tazminatını alabilir. Ancak bu kişi aynı iş yerinde 365 gün boyunca çalışmış olmalıdır.

İstanbul Kıdem Tazminatı Hesaplaması İletişim

Denge Hukuk Bürosu ile, yukarda herhangi bir hak kaybınız olması durumunda iletişime geçmeniz yeterlidir. Her türlü hakkınızı alırız. Hiç şüpheniz olmasın. Kanunda yazılı ne kadar hakkınız varsa mahkeme önünde alırız.

Abdurrahman Nafiz Gürman Mah. General Ali Rıza Gürcan Cad. No:31

Metropol Center İş Merkezi Kat:1 D : 5 Merter / İSTANBUL

0212 415 50 53

denge@dengehb.com

Pazartesi – Cuma  . 9.00 – 18.00

Yazının tamamını okumak için linke tıklayınız.

https://dengehb.com/istanbul-kidem-tazminati-hesaplamasi/


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski