Kıdem Tazminatı Detaylı Hesaplama

Kıdem Tazminatı Detaylı Hesaplama

Kıdem tazminatı detaylı hesaplama formülü yolu iş gücünden geçen her bireyin merak ederek sorguladığı bir konudur. Ayrıntıların büyük öneme sahip olduğu alanlardan birisi olması dolayısıyla doğru kaynaktan, güvenilir bilgi temin edebilmek, olması gereken noktalarda uygun temaslarda bulunabilmek çok elzem bir konudur. Geniş yelpazede bir çok farklı iş alanlarında bulunan kıdem tazminatı Denge Hukuk firması olarak sahip olduğunuz bütün hakları size ulaştırabilme misyonu içindedir.
Kıdem Tazminatı Detaylı Hesaplama Formülü
Kıdem Tazminatı Detaylı Hesaplama Formülü

Kıdem Tazminatı Hesaplama 2023 Tavan

Yıllara göre değişkenlik gösteren mevzulardan birisi de kıdem tazminatı konusudur. Çalışanın en az bir yıl çalışmış olması temel şartıyla, çalıştığı yıl ile son aldığı maaş miktarını çarparak elde edilen bu değer her birey için farklı bir rakama denk gelmektedir. Çalışanın toplam çalıştığı süre, bu süre boyunca aldığı yan ödemeler de dahil olmak üzere birbiriyle çarpılır. Damga vergisinin kesildiği tutar kişinin alacağı ücret olarak saptanmış olur.
Kıdem Tazminatı Hesaplama 2023 Tavan - Denge HB
Kıdem Tazminatı Hesaplama 2023 Tavan - Denge HB

Malulen emeklilikte kıdem tazminatı hesaplama

Emeklilikte olduğu gibi malulen emekli olma durumda da işçi hakları 1475 sayılı İş Kanunu’nun 14. Maddesi ile koruma altına alınmış olmaktadır. Yaşlılık, malullük ve emeklilik gibi sebepler mevcut olduğunda işçiler kıdem tazminatı alma haklarına sahiptirler. Malul kişinin bu haktan yararlanabilmesi için sigortalı olarak çalışmaya başladıktan sonra meydana gelen bir kaza veya hastalık durumundan dolayı % 60 engelli olmuş olması şartı aranmaktadır. Denge hukuk bürosu olarak kişinin yaşadığı zorlukları aşması ve yaşanan mağduriyetin en az seviyede hissedilerek atlatılması için müvekkillerimizle güçlü diyaloglar geliştiriyor, yaşanan hak kaybını en az hasarla atlatmalarına yardımcı oluyoruz.
Malulen emeklilikte kıdem tazminatı hesaplama
Malulen emeklilikte kıdem tazminatı hesaplama

Denge Hukuk Bürosu İletişim

Kıdem tazminatı detaylı hesaplama formülü ile Denge Hukuk bürosunun oluşturduğu sayfadan kıdem tazminatınızı hesaplayabilirsiniz.
 Adres: Abdurrahman Nafiz Gürman Mah. General Ali Rıza Gürcan Cad. No:31
Metropol Center İş Merkezi Kat:1 D:5 Merter / İSTANBUL
Tel: 0212 415 50 53
Mail: denge@dengehb.com
Arabuluculuk Kıdem Tazminatı Avukatı İstanbul Avukatı Özel Avukat Ceza Avukatı

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski